Welkom

Welkom op onze site! Op deze site kun je meer van jezelf ontdekken, door de iDNA-scan. Deze scan is ontwikkeld om jouw unieke eigenschappen en de unieke combinatie van deze eigenschappen zichtbaar te maken. Hoe bewuster je met deze eigenschappen kunt omgaan, des te meer je in je kracht komt in je relationele netwerk. Het heeft dus effect op je vriendschappen, je partnerrelaties en uiteraard ook op je samenwerkingsrelaties. Je wordt niet alleen zelf meer zichtbaar, je kunt deze scan ook maken met je partner of samen met het team waar je mee werkt! Een effectieve tool dus om met elkaar effectief te zijn in relaties.

Voor wie is de iDNA-scan?

Individuen

In deze scan krijg je inzicht in de balans van je relationele netwerk. Lees meer...

Partners

Deze scan is specifiek ontwikkeld voor huwelijken en partnerrelaties. Lees meer...

Teams

Mensen zijn uniek en teams zijn daarom ook uniek. Lees meer...

iDNA-schaduw-boven

iDNA geeft je inzicht

bar-1
bar-2
bar-3

Onderzoek naar menselijk gedrag gaat steeds sterker uit van het gegeven dat mensen effectiever worden naarmate zij zichzelf beter kennen. Kennis van jezelf met je specifieke talenten en zicht op de balans van geven en ontvangen zullen je helpen de juiste hulpbronnen in je omgeving te zoeken en een plaats te vinden waar jij optimaal van betekenis kunt zijn. Bovendien kun je met deze inzichten beter inspelen op de verwachtingen die een omgeving van jou heeft en de eisen die hij aan je stelt. Met andere woorden: inzicht in je persoonlijkheidsprofiel helpt je in de juiste omgeving, met de mensen die jij specifiek nodig hebt, je doelen te bereiken.

iDNA-schaduw-onder

Van start met de iDNA scan?

Als je meer wilt weten of direct van start wilt met de iDNA scan, dan kunt u een coach zoeken die dit traject voor je gaat begeleiden. Jouw coach kan je alles vertellen wat je nodig hebt om de iDNA scan te maken. Daarnaast geeft deze je toegang tot de scan waar je behoefte aan hebt en bespreekt deze achteraf met je.

MAAKT JE ZICHTBAAR